Sončne barve - Helios
This text is replaced by the Flash movie.
Helios

Novice in obvestila

16maj

Nagrajenci nagradne igre Helios Spektra Termo Top

Objavljamo seznam nagrajencev nagradne igre Helios Spektra Termo Top. Sodelujoči so se po ...
več

19jun

Heliosu podeljeno zlato priznanje za inovacije

Gospodarska zbornica Slovenije, Zbornica osrednjeslovenske regije je tudi letos podelila p ...
več

10jan

Helios v finalu za nagradi Sempl in Outstanding

Naša vodilna dekorativna blagovna znamka Helios se redno poteguje za nagrade na pod ...
več

Arhiv novic in obvestil Trgovina HELKO

HELIOS TESSAROL akril – naj se vaši otroci igrajo varno

Pod blagovno znamko HELIOS TESSAROL najdemo mnogo različnih izdelkov, ki uporabnikom nudijo specifične obdelave kovinskih in lesenih površin. Vsak izdelek ima seveda svoj namen in je prilagojen barvanju izbrane površine – temeljne barve za les ali kovino, različni laki, barva za neposredno nanašanje na rjaste površine, množica pokrivnih barv z različnimi lastnostmi ter izgledi itd.

Barve HELIOS TESSAROL pa se ne razlikujejo le glede na namen uporabe in izbrano površino, ampak tudi glede na sestavo, ki prav tako vpliva na izbor prave barve. V osnovi ločimo barve na topilni in vodno osnovi. Slednje so zdravju in okolju prijazne, saj jih redčimo kar z navadno vodo iz vodovoda. Te barve tudi nimajo neprijetnega vonja, delo z njimi pa je hitrejše kot s topilnimi izdelki, saj dosti hitreje posušijo. Predvsem jih, zaradi vonja in časa sušenja, priporočamo pri barvanju v zaprtih prostorih.

Posebna skrb za vaše otroke

HELIOS Primerno za otroske igraceKo govorimo o barvanju predmetov, ki so v stiku z otroki – otroške igrače, posteljice ipd. – je seveda pravilna izbira barve še toliko bolj pomembna. Naši najmlajši so še posebej občutljivi zato smo v Heliosu trem izdelkom blagovne znamke HELIOS TESSAROL namenili posebno pozornost in njihove formulacije izdelali tako, da so kemijsko neškodljivi in primerni za pogoste stike z vašimi najmlajšimi. Njihovo ustreznost potrjuje certifikat Zavoda za zdravstveno varstvo Maribor – Inštitut za varstvo okolja. Primer certifikata HELIOS TESSAROL akril emajl beli.
Izdelki s certifikatom 'Primerno za otroške igrače': 

HELIOS TESSAROL akril emajl

 

HELIOS TESSAROL akril lak

 

HELIOS TESSAROL akril osnovna barva za les

HELIOS TESSAROL akril emajl   HELIOS TESSAROL akril lak   HELIOS TESSAROL akril osnovna barva za lesHELIOS Ribica v soncuKo se odločate za izbiro prave barve, poleg izgleda, nianse, načina nanašanja in podobnih karakteristik, ne pozabite na zdravstven in okoljski vidik, ki vam ga zagotavljajo izdelki na vodni osnovi – še posebej seveda trije zgoraj omenjeni. Najlažje jih boste prepoznali po pečatu na embalaži – 'Ribica v soncu'. Z nakupom takega izdelka blagovnih znamk HELIOS TESSAROL, HELIOS BORI ali HELIOS IDEAL, od vsakega kupljenega litra prispevate 0,25 EUR v Heliosov Sklad za ohranjanje čistih slovenskih voda, v okviru katerega smo obnovili že več kot 80 različnih vodnih virov po vsej Sloveniji.

 

BARVANJE DOMA

Barve za vse površine vašega doma. Nudimo vam ustrezne rešitve in izdelke za probleme povezane z zaščito in obnovo vašega doma.

V tej aplikaciji so zbrani osnovni pripomočki, strokovni nasveti in priročna navodila.     

Colour design studio


Aplikacija Colour Design Studio vam prinaša edinstveno novost - obdelavo in barvanje lastne slike! Ustvarjate pa lahko tudi na številnih že pripravljenih slikah.

Nov Colour Design Studio predstavljanje spreminja v videnje.
 

Vpliv barv na prostorBarve imajo pri opremljanju stanovanja ali hiše zelo pomembno vlogo, saj ustvarijo prvi vtis o prostoru, v katerega vstopimo.

Izbira pravilnih barv je nujnega pomena, če se želimo pri delu, igri, počitku ... dobro počutiti.

btn4
btn5
btn6